PERSONAL TRAINING

Personal Trainer Tom Veys

In januari 2020 behaalde Tom zijn getuigschrift van ‘PCA PERSONAL TRAINER’, na het volgen van de opleiding ‘NASM Essentials of Personal Training’ via Physical Coaching Academy. Deze opleiding is gecertificeerd volgens de Europese kwaliteitsnormen (EQF, level 4) en is tevens erkend door Europe Active (de Europese overkoepelende organisatie in Sport en Gezondheid). In combinatie met zijn diploma, Lic. Kinesitherapie & Revalidatiewetenschappen (UGent, 2008), is het de bedoeling om voor iedere cliënt volgens zijn of haar persoonlijke behoefte, steunend op het Optimum Performance Training (OPT) model en met de principes uit de bewegingsleer, een wetenschappelijke onderbouwd trainingsprogramma samen te stellen.

Manuele Therapie

Aanbod

 • Personal Training
  Trainingen ‘One on One’, specifiek naar de persoonlijke wensen en doelstellingen van de cliënt.
 • Duo Training
  Training met een vriend, vriendin, je partner kan een extra motiverende factor zijn om je persoonlijke doelstellingen te bewerkstelligen. Natuurlijk onder de begeleiding van je Personal Trainer.
 • Return to Sport Training
  Na blessure of operatieve ingreep is ‘Return to sport’ een essentieel en laatste onderdeel van het revalidatieschema. In deze fase bereiden we de sporter voor op verscheidene situaties tijdens een sportwedstrijd en trainingssessie. Bedoeling is om de sporter optimaal, zelfs in betere algemene lichaamsconditie te laten starten met sporten, enerzijds via sport specifieke trainingssituaties als via blessurepreventie.
 • Pre-season Training
  Bij het starten van iedere trainingsperiode is het voor iedere sporter belangrijk om een voldoende algemene basisconditie opgebouwd te hebben om zo zonder risico de trainingsintensiteit op te bouwen.
  De pijlers bij deze trainingsvorm zijn: blessurepreventie, ‘Core Stability’, balans, plyometrie & kracht in combinatie met een algemeen conditioneel programma.

Voor meer info, neem gerust contact op 050/200651 of info@re-activity.be .