VISIE

Kiné & Sportmedisch Centrum Re-Activity (voorheen Kinesitherapie Tom Veys) is een dynamische groepspraktijk in het centrum van Aartrijke (Zedelgem) sinds 2010. In Januari 2020 werd de praktijk uitgebreid met een extra vestiging in Torhout. U kunt bij ons terecht voor manuele therapie, behandeling en preventie van sportletsels, dry needling, orthopedische revalidatie na een ongeval of operatieve ingreep, algemene kinesitherapie, lymfedrainage, respiratioire, orafaciale, BPPV (draaiduizeligheid), pré- & postnatale kinesitherapie.

Het team van onze groepspraktijk bestaat uit verschillende kinesitherapeuten, elk met hun eigen interesses en specialisaties. Op die manier zijn we ervan overtuigd dat we iedere patiënt een doelgerichte, persoonlijke behandeling kunnen aanbieden als oplossing voor zijn/haar specifieke lichamelijke klachten.

Beweging en reactivatie beschouwen we als een cruciaal onderdeel van de revalidatie. We hechten er ook veel belang aan dat elke patiënt opgevolgd wordt door één therapeut, bij wie hij/zij terecht kan met alle vragen, twijfels en problemen.

Uiteraard overleggen wij steeds met uw behandelende geneesheer en met eventuele andere paramedische zorgverleners en centra om zo te komen tot een optimale revalidatie.