CONTACT

Kinesitherapie Tom Veys is een jonge en dynamische groepspraktijk in het centrum van Aartrijke (Zedelgem). Sinds 2010 kunt u bij ons terecht voor manuele therapie, behandeling en preventie van sportletsels, dry needling, orthopedische revalidatie na een ongeval of operatieve ingreep, algemene kinesitherapie, lymfedrainage, respiratoire en orofaciale therapie (kaakproblematiek), cupping therapie en pré- en postnatale kinesitherapie.

In januari 2020 wordt de praktijk uitgebreid met een extra vestiging in Torhout, waar we dezelfde specialisaties en therapieën zullen aanbieden.

Het team van onze groepspraktijk bestaat uit verschillende kinesitherapeuten, elk met hun eigen interesses en specialisaties. Op die manier zijn we ervan overtuigd dat we iedere patiënt een doelgerichte, persoonlijke behandeling kunnen aanbieden als oplossing voor zijn/haar specifieke lichamelijke klachten.

Beweging en reactivatie beschouwen we als een cruciaal onderdeel van de revalidatie. We hechten er ook veel belang aan dat elke patiënt opgevolgd wordt door één therapeut, bij wie hij/zij terecht kan met alle vragen, twijfels en problemen.

Uiteraard overleggen wij steeds met uw behandelende geneesheer en met eventuele andere paramedische zorgverleners en centra om zo te komen tot een optimale revalidatie.

THE AVADA SPORTS

JOIN NOW